Glacio bygger Norges største lagerhotell for frys- og kjølevarer i Tønsberg, med plass til 55.000 paller

I juni 2023 skal Glacios nye anlegget ved Åskollen i Tønsberg stå ferdig. Det er planlagt at deler av anlegget skal være fullautomatisert høylager.

Ved Åskollen skal Glacio i tillegg til lagringstjenester tilby transport, innfrysning, tining og flere andre aktuelle tjenester.
Kontakt oss i dag
Kontakt
Et helt nytt bygg i Tønsberg, rett ved E18

Tilgjengelighet, beliggenhet og adkomst

Tomten er plassert i et område hvor det også vil komme ytterligere tilvekst av næringsmiddelindustri. Vi har sikret oss en tomt ved Åskollen i Tønsberg med svært sentral plassering nær E18 og nær store aktører innenfor næringsmiddelproduksjon.

Regionen er en stor og viktig region for produksjon av næringsmidler. Nærheten til E18 gjør lokasjonen meget attraktiv med hensyn til effektiv transport og nærhet til Oslo regionen.

Jeg er svært fornøyd med å kunne meddele at Glacio nå utvider tilbudet i Norge, sier Espen S. Karlsen, CEO i Glacio.
Kontakt oss i dag
Kontakt
%C3%85skollen%20(1%20of%203)
Samarbeid for å oppnå felles mål

Glacio & Format Eiendom

Glacio og Format Eiendom skal sammen bygge logistikkanlegget på Åskollen. Format Eiendoms eier, Kaupang Invest, og Glacio skal sitte i delt eierskap på bygget. Espen Karlsen møter med Sigbjørn Myhre, prosjektleder fra Format eiendom og Andreas Hojem Olsen, daglig leder i Format eiendom på selve bygningsplassen.

«Vi ser store muligheter i markedet på vestsiden av Oslofjorden. Vi har allerede sikret oss betydelige kontrakter for de det nye lageret, blant annet med Nortura Tønsberg. Jeg har tro på at vi vil kunne framstå som attraktiv logistikkpartner for markedet når vi kan tilby lagring av frys, kjøl, tørr og kan kombinere dette med innfrysning, tining, pakking, plukk og transport».

Espen S. Karlsen, CEO
Kontakt oss i dag
Kontakt
_MG_8923
Teknologiske løsninger for økt konkurranse

Konkurrerer i markedet

- Det er økende konkurranse i markedet for fryselagring. Derfor er det viktig for oss å finne teknologiske løsninger som posisjonerer oss som ledende på teknologi, men vi vil også søke å tenke nytt rundt bærekraftige tilbud til markedet.
Kontakt oss i dag
Kontakt
_MG_8966_2
Et nytt logistikksenter med plass til 55 000 paller