Ledige stillinger

En oversikt over våre ledige stillinger.

Vi søker regnskapsfører

Vil du jobbe med regnskapet til et spennende konsern i vekst og utvikling?
Glacio har som målsetning å være næringsmiddelbransjens foretrukne leverandør av logistikktjenester. Vi tror på at vi gjennom å levere topp service og kvalitet vil oppnå langsiktige og gode relasjoner med våre kunder. For å oppnå det må vi ha høyt motiverte og kompetente ansatte som har det bra på arbeidsplassen. Fordi vår regnskapsmedarbeider gjennom mange år skal gå av med pensjon, har vi nå behov for en person som kan fylle hennes rolle. 

Stillingen omfatter regnskapsarbeid fra A til Ø, og vi ser etter deg som trives med økonomi og regnskap. Du har minimum 3 - 5 års erfaring fra liknende arbeid og solid kompetanse innen regnskapsføring. Stillingen passer perfekt for deg som liker kombinasjonen av rutinearbeid og samtidig være en del av et konsern i stadig endring!

Se annonse på finn.no og søk på stillingen.

Vi søker vikarer!

Glacio trenger flere tilkallingsvikarer!
Arbeidsoppgaver er pakking av varer, tømming av containere og annet lagerarbeid. Du får nødvendig arbeidstøy hos oss.

Hvis du er interessert i vikarstilling i Rakkestad, ta kontakt med Christian på 69 22 99 00 eller christian@glacio.no. Hvis du er interessert i vikarstilling i Fredrikstad, ta kontakt med Thomas på 906 40 990 eller thomas@glacio.no.